The statement of the proof of sending the Awaited Imam Mahdi from the clear verses of the Glorious Qur'an

The statement of the proof of sending the Awaited Imam Mahdi from the clear verses of the Glorious Qur'an

In the name of Allah the Most Gracious, the Most Merciful. Peace and blessings be upon my grandfather from generations, Muhammad peace and blessings be upon him and upon his pure family and upon all the preceding supporters of the truth until the day of judgment and upon all righteous people. Peace be upon the messengers of Allah and Praise be to Allah the Lord of the worlds

Question 1:

Did all the nations of mankind unite at the age of sending the messenger of Allah and answer the call of truth and did Allah make them one nation on the straight path?

Answer 1:

Allah The Exalted said: And We certainly raised in every nation a messenger, [saying], "Worship Allah and avoid Taghut (Satan)." Then, among them were those whom Allah guided, and among them were those upon whom straying was just. So proceed through the earth and observe how was the end of the beliers.

[Surah: 16 – An-Nahl- Verses: 36]

Question 2:

Does that mean they differed and became two parties, one of them was guided and followed the messenger of their God and the other party disbelieved the messenger? Would you please clarify that from the clear verses of the Book?

Answer 2:

Allah The Exalted said: A party He guided, and a party on whom straying was just.

[Surah: 7 – Al-Aaraaf- Verse: 30]

Question 3:

Have all the people of the earth believed at the age of messengers:

Answer 3:

Allah The Exalted said: If your Lord willed, He would certainly make people (into) one nation, but they are still differing, (118) except him on whom your Lord has bestowed mercy, and for that He did create them. And the Word of your Lord has been perfected, "I will fill Hell with jinn and men all together."

[Surah: 11 – Hood - Verse: 118-119]

Question 4:

Who is he that Allah excepted to fulfill the guidance to all mankind when He said except him on whom your Lord has bestowed mercy

[Surah: 10 – Yunus - Verse: 99]

Question 5:

Will Allah send the Imam Mahdi as a new Messenger to people from their God?

Answer 5:

Allah The Exalted said: Muhammad was not the father of (any) one of your men, but the Messenger of Allah and the seal of the Prophets. And Allah, of everything, is All Knowing.

[Surah: 33 – Al-Ahzaab - Verse: 40]

Question 6:

Thus, Allah will send the Imam Mahdi as a support/helper (Nassir) of Muhammad PBUH because the messenger of Allah Muhammad is the last messenger and prophet sent, so the Imam Mahdi will argue with the same sure knowledge that Muhammad PBUH came with. For that the Imam Mahdi will be taught the clarification of the Qur'an by Allah so that he clarifies it to people as the last of the prophets and messengers clarified it to them

Is there proof in the clear verses of the Book that shows that there will be a man who Allah will directly teach the clarification of the Qur'an to? Answer 6:

Allah The Exalted said: Ar-Rahman (The Most Gracious) (1) Taught the Qur'an (2) Created the man (3) Taught him the clarification (of the Qur'an) (4)

[Surah: 55 – Ar-Rahmaan- Verse: 1-4]

Question 7:

Will Allah give this man the knowledge of the Book to make him a witness with the truth against who disbelieve it?

Answer 7:

Allah The Exalted said: And those who disbelieved say: "You are not a messenger". Say: "Allah is sufficient as a witness between me and you, and so is the one who has the knowledge of the Book".

Question 8:

How will Allah teach him the true clarification of the Book so that he argues against disbelievers by it?

Answer 8:

Allah The Exalted said: Read in the name of your Lord who created, (1) Created (the) man from a clot. (2) Read, for your Lord is Most Bounteous, (3) Who taught by the pen, (4) Taught the man what he knew not.

[Surah: 96 – Al-Aalaq- Verse: 1-5]

Question 9:

What does Allah mean by?

Created (the) man from a clot. (2) Read, for your Lord is Most Bounteous, (3) Who taught by the pen, (4) Taught the man what he knew not.

[Surah: 96 – Al-Aalaq- Verse: 1-5]

Answer 9:

Allah The Exalted said: Ar-Rahman (The Most Gracious) (1) Taught the Qur'an (2) Created the man (3) Taught him the clarification (of the Qur'an) (4)

[Surah: 55 – Ar-Rahmaan- Verse: 1-4]

Questions 10:

But maybe Allah refers here to the Caliph of Allah Adam PBUH not the Caliph of Allah the Imam Mahdi PBUH

Answer 10:

Allah The Exalted said: Read in the name of your Lord who created, (1) Created (the) man from a clot. (2) Read, for your Lord is Most Bounteous, (3) Who taught by the pen, (4) Taught the man what he knew not.

[Surah: 96 – Al-Aalaq- Verse: 1-5]

Questions 11:

Wait, wait, we did not understand what you mean by your last answer quoting these verses. Would you please clarify more?

Answer 11:

The answer can be comprehended by those of understanding because Allah did not create Adam PBUH from a blood clot then morsel/lump of flesh, Allah created him from dust/earth : BE, he was

Questions 12:

Is Muhammad PBUH a messenger from Allah with the Qur'an to all people?

Answer 12:

Allah The Exalted said: Say: “O mankind! Indeed I am, the Messenger of Allah to you all

[Surah: 7 – Al-Aaraaf- Verse: 158]

Questions 13:

Have ever all people believed in the Qur'an?

Answer 13:

Allah The Exalted said: Those who disbelieved are still in doubt of it (the Qur'an) until the Hour comes upon them suddenly, or there comes to them the torment of a barren day.

[Surah: 22 – Al-Hajj- Verse: 55]

Questions 14:

Is the punishment of that barren day coming before the day of judgment?

Answer 14:

Allah The Exalted said: Not a town is there but We shall destroy it before the Day of Resurrection, or punish it with a severe torment, that has been in the Book inscribed.

[Surah: 17 – Al-Israa'- Verse: 58]

Question 14:

Will the doubt of people in the Glorious Qur'an continue and people will not believe in it and not follow it until the torment of the barren day comes? And what is this torment of the barren day which on the punishment will envelope people until all of them believe in the Glorious Qur'an? Answer 15:

Allah The Exalted said: Yet they are in doubt, playing about. (9) Then watch you for the day that the sky will bring forth an evident smoke, (10) engulfing the people; this is a grievous torment. (11) "Our Lord, remove from us the torment, for we are believers!" (12) How should they have a reminder when there had come to them a clear Messenger? (13) Yet they turned away from him and said: "One taught (by others), a madman!" (14) We shall remove the torment for a little, (but) truly you will revert. (15) The day We shall strike with The Mighty onslaught, We will certainly inflict retribution.

[Surah: 44 – Ad-Dukhaan- Verse: 9-16]

Question 16:

Is this sign the sign that Allah made for people to believe in what the Imam Mahdi Nasser Muhammad is calling them for? Answer 16:

Allah The Exalted said: If We will, We send down upon them from the sky a Sign, to which their necks bowed down before submissively.

[Surah: 26 – Ash-Shuaara'- Verse: 4]

Question 18:

What is this sign that will come from the sky?

Answer 18:

Allah The Exalted said: Then watch you for the day that the sky will bring forth an evident smoke, (10) engulfing the people; this is a grievous torment. (11) "Our Lord, remove from us the torment, for we are believers!" (12) How should they have a reminder when there had come to them a clear Messenger? (13) Yet they turned away from him and said: "One taught (by others), a madman!" (14) We shall remove the torment for a little, (but) truly you will revert. (15) The day We shall strike with The Mighty onslaught, We will certainly inflict retribution.

[Surah: 44 – Ad-Dukhaan- Verse: 10-16]

Question 19:

Aren't the previous verses addressed to the messenger of Allah Muhammad Peace Be Upon Him?

Answer 19:

Allah The Exalted said: And as when the disbelievers plot against you to restrain you, or to kill you or banish you; they are plotting, and Allah plots; and Allah is the best of plotters.(30) And when Our verses are recited to them, they say: "We have heard. If we willed we could also say the like of this. These are nothing but legends of former people". (31) And when they said: "O Allah, If this was the truth from You, then rain down on us stones from the sky, or bring upon us a grievous torment." (32) But Allah would not punish them with you among them, and Allah would not punish them while they ask forgiveness.

[Surah: 8 – Al-Anfaal- Verse: 30-33]

Question 20:

Truth is what Allah and His Messenger say: Allah would not punish them with you among them

[Surah: 8 – Al-Anfaal- Verse: 33]

Which planet is this awaited rain of stones with the Clear Smoke coming from?

Answer 20:

Allah The Exalted said: And they, at the mention of Ar-Rahman (the Most Gracious), are disbelievers. (36) Man is created of haste; I will show you My signs, therefore do not (impatiently) urge me. (37) And they say: "When is this promise, if you are truthful? " (38) If those who disbelieved but know (the time) when they will not be able to ward off the fire from their faces, nor from their backs; and they will not be helped. (39) Nay, it will come upon them suddenly and will perplex them, and they will not be able to repel it, nor will they be given respite. (40)

[Surah: 21 – Al-Anbiaa- Verses: 36-40]

A comment from the questioner: If you, O Nasser Muhammad Al-Yemeni, are indeed the Awaited Imam Mahdi to whom Allah will give the clarification of the Book, and that you came at the time appointed by Allah in His Preserved Book, then you must be in a race against the Planet SAQAR that you clarified from the clear verses of the Book. That is because you clarified that Allah will make it your sign of appearance over all people in one night and they will be submissive and feel humble.

If you had clarified that from the books of men, we would not have believed you, because books written by people are not evident proof. The proof is the Book of Allah, The All Dominant, that you clarify in detail with logic and reason.

And since the human race now is conquering outer space and has already reached the surface of the moon, then logically, if Planet SAQAR (that you clarified to people from the clear verses of the Qur'an) is about to arrive at the time appointed and in the age of sending the Imam Mahdi, then even if scientists cannot decide exactly when it passes near earth, they at least have some knowledge about its coming.

So what is left now for truth seekers is to search the science of outer space and ask scientists: Is there really a planet coming nearer to earth in this age in which we live? And is it a planet surrounded by fire? Because there is a man on the internet who gives a ruling from the clear verses of the Book and says that this planet is one of the signs for people to believe in the Glorious Qur'an

Among these verses is what Allah The Exalted said: And they, at the mention of Ar-Rahman (the Most Gracious), are disbelievers. (37) Man is created of haste; I will show you My signs, therefore do not (impatiently) urge me. (38) And they say: "When is this promise, if you are truthful? " (39) If those who disbelieved but know (the time) when they will not be able to ward off the fire from their faces, nor from their backs; and they will not be helped. (40) Nay, it will come upon them suddenly and will perplex them, and they will not be able to repel it, nor will they be given respite.

[Surah: 21 – Al-Anbiaa- Verses: 36-40]

Peace be upon all messengers and praise be to Allah the Lord of the worlds. The one who ask and answer with the truth: Imam Mahdi Nasser Muhammad Al-Yemeni

Official Forum Statement


This is a companion discussion topic for the original entry at https://www.ponder.zone/q/the-statement-of-the-proof-of-sending-the-awaited-imam-mahdi-from-the-clear-verses-of-the-glorious-quran